Δωρεά στο Νοσοκομείο Χίου

Ο Σύλλογος “Φίλοι Μονοπατιών Χίου”, σήμερα Παγκόσμια ημέρα υγείας, προσφέρει ως δωρεά το ποσό των 1.000 ευρώ στο Σκυλίτσειο Γενικό Νοσοκομείο Χίου για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών, μεσούσης της πανδημίας του Covid-19.

Παρά τις μικρές οικονομικές μας δυνάμεις η χειρονομία μας αυτή επιθυμεί να μεταφέρει ένα διπλό μήνυμα ευρύτερα. Αρχικά θεωρούμε υποχρέωση μας την στήριξη των υγειονομικών που προσφέρουν το αγαθό της δημόσιας υγείας σε μας και τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη θεραπείας και περίθαλψης. Ιδιαίτερα δε αυτή την περίοδο λόγω της πανδημίας, οι υγειονομικοί είναι άμεσα εκτεθειμένοι στον συχνά θανατηφόρο ιό με ισχνά μέσα και υλικά ατομικής προστασίας, όπως οι ίδιοι αναφέρουν σε ανακοινώσεις τους. Επιπλέον, παρότι ο Σύλλογος έχει θεματικό προσανατολισμό στην ανάδειξη, καταγραφή και συντήρηση μονοπατιών, προβαίνουμε στην κίνηση αυτή ως ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου, επειδή συναισθανόμαστε την ανάγκη και αντιλαμβανόμαστε την πανδημία ως κοινή υπόθεση, που μας αφορά όλους.

Ο “Σύλλογος Φίλοι Μονοπατιών Χίου” ευχαριστεί τη Διοίκηση του νοσοκομείου Χίου για την άμεση ανταπόκριση, με την ευχή να αξιοποιηθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα το ποσό αυτό για την αγορά υλικού προστασίας του υγειονομικού προσωπικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *