Πεζοπορία και κοπή πίτας

Οι “Φίλοι Μονοπατιών Χίου” καλούν τα μέλη τους, τους φίλους της πεζοπορίας και τους φυσιολάτρες στην κοπή τη πίτας τους, που θα γίνει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην Αγ. Δύναμη. Θα προηγηθεί πεζοπορία στο παλιό μονοπάτι που συνδέει τους Ολύμπους με την παραλία Σαλάγωνα και την Αγ. Δύναμη. Το μονοπάτι αυτό είναι πάλι ανοιχτό, αφού τον τελευταίο χρόνο συντηρήθηκε από μέλη και φίλους του συλλόγου σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο και κατοίκους των Ολύμπων. Η θαυμάσια αυτή διαδρομή μήκους περίπου 6 χλμ. είναι μέτριας δυσκολίας και δεν αναμένεται να μας δυσκολέψει, εκτός από λίγα σημεία που υπάρχουν πέτρες στην κοίτη του μονοπατιού. Μετά την κοπή της πίτας θα υπάρχει χρόνος 2 ωρών για καφέ η φαγητό στο χωριό των Ολύμπων.

Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορείο, που θα αναχωρήσει από το Δημαρχείο Χίου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 9.30 π.μ.

Για την καλύτερη οργάνωση της δράσης είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 693 86 05 179 μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (παπούτσια πεζοπορίας οπωσδήποτε, σακίδιο με προσωπικά είδη, νερό, ενεργειακό σνακ) και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι φέρουν την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τυχόν ατυχήματα ή απώλεια αντικειμένων.