Πεζοπορία στα παλιά μονοπάτια της Αμανής

Πεζοπορία στα παλιά μονοπάτια της Αμανής


Οι “
ΦΙΛΟΙ   ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ   ΧΙΟΥ”  και η ” ΘΕΡΜΑΙ  ΑΓΙΑΣΜΑΤΩΝ” καλούν φυσιολάτρες και πεζοπόρους να περπατήσουν  την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 στα ξεχασμένα μονοπάτια της Αμανής, που ξαναζωντάνεψαν πάλι.

Η διαδρομή συνολικού μήκους 10 χλμ. περίπου έχει αφετηρία τα Αφροδίσια και τέρμα τα Αγιάσματα. Θεωρείται διαδρομή μέτριας δυσκολίας, αφού τα μονοπάτια είναι πρόσφατα συντηρημένα  και μόνο το πρώτο χιλιόμετρο είναι ανηφορικό. Το μονοπάτι περνάει από τα Κουρούνια και τον Εγρηγόρο. ( Υπάρχει δυνατότητα να ξεκινήσει κάποιος από τα χωριά αυτά, αν θέλει να περπατήσει λιγότερο ).  Στη συνέχεια το μονοπάτι περνάει από το μοναστήρι της Ευαγγελίστριας και τερματίζει στα Αγιάσματα. Εδώ υπάρχει η ευκαιρία να χαλαρώσει κάποιος στα ιαματικά λουτρά και να απολαύσει μασάζ  ή  ρεφλεξολογία, καθώς και δυνατότητα φαγητού.

Το ραντεβού  είναι στις 10:00 π.μ. της Κυριακής 29 / 10 / 2023 στα Αφροδίσια, στον Άγιο Μάμα. Η μετακίνηση θα γίνει με τα ιδιωτικά μας αυτοκίνητα. 

Οι συμμετέχοντες πρέπει οπωσδήποτε να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό δηλ. παπούτσια πεζοπορίας, σακίδιο ( με προσωπικά είδη,  νερό,  αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, ενεργειακό σνακ κλπ. ), μπατόν, αδιάβροχο και αποδέχονται ανεπιφύλακτα, ότι φέρουν την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τυχόν ατυχήματα ή απώλεια αντικειμένων. 

Πεζοπορία στα παλιά μονοπάτια της Αμανής Όσοι δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό θα αποκλεισθούν από την πεζοπορία.

Σας περιμένουμε, για να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία, πεζοπορώντας στα μονοπάτια της Αμανής, μέσα στη φθινοπωρινή φύση και τα κυκλαμινά της !

Για περισσότερες πληροφορίες , καλέστε στο 693 86 05 179.

                                                                             

«  ΦΙΛΟΙ   ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ  ΧΙΟΥ »

« ΘΕΡΜΑΙ  ΑΓΙΑΣΜΑΤΩΝ »